Referenties

Timo Lamboo

“Ik heb Karlijn L’Ortye nu op meerdere vlakken aan het werk gezien en ze beschikt over vele talenten. Wat ik bijzonder aan haar waardeer is het gemak waarmee ze op alle niveaus kan schakelen. Ik kan met haar sparren over de Missie en Visie van mijn onderneming en de bijpassende marketing strategie tot het efficiënter inzetten van outlook. Maar het allerbelangrijkste vind ik het enthousiasme de positiviteit en de humor waarmee zij werkt. Welk facet van ondernemen je ook wilt verbeteren de inzet van Karlijn gaat zich altijd dubbel en dwars terugbetalen.”

Timo Lamboo – Trainer Coach Inspirator


Karlijn weet de nuchtere en perfectionistische groep goed te boeien en te betrekken in de gesprekken in de groep en de rollenspellen. Daarbij geeft ze ook voldoende persoonlijke aandacht aan de groepsleden met vragen.

Bastiaan

Karlijn is een enthousiaste en positieve begeleider in het proces met overduidelijke aandacht voor vertrouwen en respect.

Jacqueline

“Het was een plezierige training waarin Karlijn echt probeert zich in je situatie te verplaatsen. Daarop toegespitst geeft ze tips vanuit haar achtergrond. Leerzaam! Naast inhoudelijk kennis opdoen en reflectie op elkaar, doe je zo op een leuke manier ook aan teambuilding.”

Jacco


“Ondanks dat je denkt dat je jezelf kent is het nooit verkeerd om daar nog een keer doorheen te gaan om te zien waar je sterke punten liggen en waar je wat minder sterke punten liggen. Ik ben eigenlijk continue bezig om te kijken hoe ik het beter doen. Dus resultaten zijn feiten wat je eigenlijk al weet, maar dat wordt nog een keer herhaald. Waar je sterke punten liggen en de punten die er nog meer uit moeten komen.

Dus het lukt mij steeds beter – ondanks dat het naar mijn smaak al heel goed lukt – om je mond te houden en open vragen te stellen en mensen de gelegenheid te geven om hun ding te vertellen. Meer en meer en ik kom er steeds meer achter – dat is ook heel naïef natuurlijk – maar dat die ander over het algemeen heel anders is dan dat je zelf bent.
In feite zou ik iedereen die samenwerkt met mensen, en dat is bijna iedereen, dit aanbevelen. Er zijn maar heel weinig mensen die – ja misschien een kunstenaar – maar daarna houdt het al heel snel op. Want de rest moet alleen maar meer met elkaar communiceren plus dat men steeds meer online gaat via apps en zo, nou dan wordt het echte menselijke contact nog belangrijker.
Ik vond het hele plezierige gesprekken. Het is niet zo dat er één uitspringt, maar ik heb geen een keer gedacht van: ‘oh, daar heb ik nu geen zin in’. Elke keer gewoon leuk met elkaar over, niet alleen over mijn ontwikkeling, maar ook over business in zijn algemeenheid gespard.”

Hans Kamphuis – Managing Director at Aquaco Holding B.V.

Dankzij de Talent workshop van Karlijn heb ik de stap genomen om mijn vaste contract op te zeggen en mijn eigen bedrijf door te zetten. En dat terwijl ik zojuist moeder was geworden.. en ik financiële zekerheid heel belangrijk vind. Karlijn heeft mij vooral dat zetje in zelfvertrouwen gegeven en daar ben ik nog altijd heel erg blij mee!

Barbara Hendriksen – voormalig Rabobank mw, nu ondernemer


Leerzaam en een eyeopener. Ik heb dingen van mij zelf gezien die ik vooraf niet van mij zou hebben verwacht. Na bespreking en de punten positief te belichten, toch ander inzichten gekregen, en herken ik mij meer in de uitslag.”

Johan

“Karlijn is enthousiast en dat weet ze over te brengen. Dit maakte de workshop energiek en fijn. Ook stemt ze af op wat er in de groep leeft. Ik voelde me gezien daardoor.

Hetty

“Karlijn is professioneel en daadkrachtig. Bij haar trainingen behoud zij de regie en blijven er geen vragen onbesproken. Moeilijke vraagstukken weet zij te vereenvoudigen.”

Jelle


Karlijn prikkelt je, daagt je uit, zet je aan het nadenken en geeft je energie. Absolute meerwaarde voor ieder team. Haar coaching heeft mij geholpen een volgende stap te zetten in mijn carrière.

Ronald Man in’t Veld – General Manager Van Meines