Trainingen

 

 


 

 

Team trainingen zijn erop gericht om beter samen te werken, elkaar (beter) te leren kennen en persoonlijke groei te stimuleren

Heb je vragen? Bel gerust: 06-15611991 en we bespreken de mogelijkheden

 

 

 

Wereldteam trainingen 

Persoonlijke ontwikkeling is een reis en kennis van gedrag is hierbij onmisbaar. We zijn allemaal anders, we leven in ‘De Wereld van Verschil’. Hoe kan je elkaar beter begrijpen? Waarom reageert iedereen anders? Kom erachter in een reis, de reis door de Wereld van Verschil. Download de infographic, klik op meer informatie.

 

 


 

 

Coachend Leiderschap

Hoe creëer je een lerende werk cultuur waarin je het beste uit de mensen weet te halen? Als leidinggevende heb je vaak al je handen vol aan het runnen van de dagelijkse business. Na deze training ben je in staat medewerkers te coachen om het beste uit zichzelf en het team te halen. Zelfsturende teams, verantwoordelijkheid en eigenaarschap kan je op een positieve wijze bereiken. Deze training duurt twee dagen.

 

 

 


 

 

Visual Notetaking – elearning

Verbeter je concentratie en effectiviteit door visuele aantekeningen te maken. Het is bewezen dat je hiermee beter de stof onthoud en kan reproduceren.

Haal je notitieboek, pen of stiften tevoorschijn en zet een glimlach op je gezicht! In deze e-learning leer ik hoe jouw aantekeningen ‘Notes of a Genius’ kunnen worden!

p.s. Zoek je een Visual Facilitator voor het visueel vastleggen van jouw bijeenkomst? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

 

 


 

 

High Tech – High Touch | virtueel samenwerken

Wat verandert er in de wereld en hoe kan je jouw werk persoonlijk houden in het digitalisering tijdperk?

In een tijd waar alle veranderingen zo snel gaan en we het liefst zoveel mogelijk willen automatiseren, digitaliseren en organiseren: hoe blijf je in contact en open voor anderen? High Tech, High Touch gaat hierover. Je krijgt een aantal praktische tools om jouw communicatiestijl te herkennen en aan te passen, ook in de email! We gaan in op de technologische ontwikkelingen, want hoeveel impact hebben die ‘tech’ ontwikkelingen nu echt. En belangrijk: wat kan je nog verwachten?! Wees voorbereid en ontdek wat mensenwerk is (en blijft) en wat je handiger kan doen!