Trainingen


Team trainingen zijn erop gericht om beter samen te werken, elkaar beter te leren kennen en persoonlijke groei te stimuleren. Door de maatregelen rondom de corona crisis kunnen we nu niet bij elkaar komen. Maar dat wel virtueel. Coaching gaf ik al grotendeels virtueel. Daarom is de stap naar teamtrainingen online niet al te groot voor mij, maar ik kan mij voorstellen dat dit voor jou wel het geval is. Althans dit kan een vooroordeel zijn, als we móeten zijn we creatief. Daarom juist nu: houd je team bij elkaar en plan een virtuele team training! 

Heb je vragen of wil je overleggen: bel 06-15611991 en we bespreken de mogelijkheden telefonisch.

 

Wereldteam trainingen 

Persoonlijke ontwikkeling is een reis en kennis van gedrag is hierbij onmisbaar. We zijn allemaal anders, we leven in ‘De Wereld van Verschil’. Hoe kan je elkaar beter begrijpen? Waarom reageert iedereen anders? Kom erachter in een reis, de reis door de Wereld van Verschil. Download de infographic, klik op meer informatie.


Coachend Leiderschap – via Skype

Hoe creëer je een lerende werk cultuur waarin je het beste uit de mensen weet te halen? Als leidinggevende heb je vaak al je handen vol aan het runnen van de dagelijkse business. Na deze training ben je in staat medewerkers te coachen om het beste uit zichzelf en het team te halen. Zelfsturende teams, verantwoordelijkheid en eigenaarschap kan je op een positieve wijze bereiken. Deze training duurt twee dagen.


Personal Branding / Netwerken –

Netwerken gaat niet over wie jij kent maar wie JOU kent. Wanneer ben jij voor het laatst gevraagd voor een rol? Of om mee te denken in een issue waar jouw expertise ligt?

Ik heb samen met Gerard van Vliet het boek De Netwerk Bijbel herschreven en de methode die we hierin uitleggen is het Personal Network Plan. Deze geven wij exclusief aan directeuren, commissarissen en bedrijfseigenaren voor meer (online) zichtbaarheid.


Visual Notetaking – elearning

Verbeter je concentratie en effectiviteit door visuele aantekeningen te maken. Het is bewezen dat je hiermee beter de stof onthoud en kan reproduceren.

Haal je notitieboek, pen of stiften tevoorschijn en zet een glimlach op je gezicht! In deze e-learning leer ik hoe jouw aantekeningen ‘Notes of a Genius’ kunnen worden!

p.s. Zoek je een Visual Facilitator voor het visueel vastleggen van jouw bijeenkomst? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.


High Tech – High Touch | virtueel samenwerken

Wat verandert er in de wereld en hoe kan je jouw werk persoonlijk houden in het digitalisering tijdperk?

In een tijd waar alle veranderingen zo snel gaan en we het liefst zoveel mogelijk willen automatiseren, digitaliseren en organiseren: hoe blijf je in contact en open voor anderen? High Tech, High Touch gaat hierover. Je krijgt een aantal praktische tools om jouw communicatiestijl te herkennen en aan te passen, ook in de email! We gaan in op de technologische ontwikkelingen, want hoeveel impact hebben die ‘tech’ ontwikkelingen nu echt. En belangrijk: wat kan je nog verwachten?! Wees voorbereid en ontdek wat mensenwerk is (en blijft) en wat je handiger kan doen!


Start 2020 Sterk

Dit initiatief heb ik opgezet voor iedereen die doelen wil bepalen en daar een concreet plan voor wil ontwikkelen. In twee live sessies heb ik begin 2020 in totaal 12 ondernemers begeleid naar een sterke start.

Hoewel we niet meer aan de start van 2020 staan kan je natuurlijk gedurende het hele jaar met iets nieuws starten. Start dan Sterk en laat je coachen naar het behalen van jouw doelen en jouw succes!